Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

H ποικιλία των σχολίων που λαμβάνω :-)

Θέλω να ευχαριστήσω για την ποικιλία των σχολίων που λαμβάνω και οπωσδήποτε για κάποια με ιδιαίτερη έμφαση στα εξωτερικά χαρακτηριστικά μου πχ “το κεφάλι σου είναι σαν κεφαλοτύρι” :-) , άλλα που ασχολούνται με βαθιές μαθηματικές έννοιες πχ “άντε βρε νούμερο” :-) , άλλα που εξετάζουν τις προσωπικές μου σεξουαλικές προτιμήσεις πχ “να σου ρυθμίσουμε την ροδέλα για να μην λαγκάρει το βίντεο”  :-) :-) ,  άλλα με παραινέσεις να στοχεύω σωστά κατά τις οργανικές μου λειτουργίες όπως το “χέσε μέσα Πολυχρόνη... κλπ” (λες και μπορεί κάποιος να χέσει έξω :-)  ) και άλλα που προέρχονται από ομάδες (3-4) ατόμων που έχουν το χόμπι μέσω ψεύτικων λογαριασμών να “τρολάρουν” μπας και τσιμπήσει ο διαχειριστής και ανοίξει διάλογο μαζί τους, ώστε να διασκεδάσουν την ανιαρή ζωή τους... Η μέχρι τώρα τακτική μου ήταν να τα αποκρύπτω, όμως, συνειδητοποιώ πως με την απόκρυψη δημιουργώ άθελά μου μια εικονική πραγματικότητα για τους υπολοίπους καθώς γνωρίζουμε ΜΟΝΟ μέρος των δεδομένων “του τι συμβαίνει εκεί έξω” και όχι το σύνολο. Ρωτώ, “τι κάνω; πώς διαχειρίζομαι αυτήν την κατάσταση δεδομένου ότι δεν αφορά αποκλειστικά εμένα αλλά και του συμμετέχοντες – φίλους της σελίδας;” Παρακαλώ για την απάντηση στο ερώτημα ή/και σχόλιο σας. Για να διευκολύνω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους αριθμούς 1 έως 4.... Ευχαριστώ Πολυχρόνης
 
1. Να απόκρυπτες τέτοια είδους σχόλια
2. Να αποκρύπτεις επιλεκτικά, είναι δικαίωμα σου
3. Άφησε τα, θέλω να τα βλέπω όλα
4. Μου είναι αδιάφορο τι θα κάνεις 

Απαντήσεις στο εδώ ή στο Facebook

1 σχόλιο:

  1. Ψηφίζω το '2'

    Υπάρχουν πάρα πολλά ακραία σενάρια που η απόκρυψη επιβάλεται. Μπορώ να απαρηθμίσω αρκετά αλλά καλύτερα να βάλεις τη φαντασία σου :) Τις παλιές καλές εποχές του IRC (δεκαετία 90) όταν συνδεόσουν σε έναν server για να μιλήσεις, διάβαζες τους κανόνες του μηχανήματος και το 1ο πράγμα που έλεγαν ήταν: 'conecting to this machine in order to chat with others is a privilege not a right'.

    Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τις σελίδες. Είναι ιδιωτικός χώρος και εσύ διαχειρίζεσαι το τι δείχνεις και τι όχι. Τίμιο είναι να ενημερώνεις τους χρήστες οτι σκανάρεις το feedback ή οτι κάτι διαγράφηκε για συγκεκριμένο λόγο. Αυτό είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις ως διαχειρηστής αν και δεν είναι πάντα πρακτικό.

    φιλικά, Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή